Gulvvedlikehold

GulvpleieRens og polishbehandling av gulv. Higspeedpolering av polishbehandlede gulv. Diamantsliping av alle typer stein- og marmorgulv.

 

Rens og polishbehandling

Rehabilitering av alle typer gulvbelegg, sten eller marmor. Vi maskinrenser/skurer gulvene, skyller, porefyller og legger flere strøk polish. Etter ønske kan vi legge matt eller blank polish. Som regel velger kundene blank polish. Polishen er meget slitesterk og kan etterbehandles med highspeedpolering etter en tid ved stor slitasje.

 

Highspeedpolering

Vi polerer polishbehandlede gulv med huritgroterende highspeedmaskin. Vi tilfører kjemikalier som renser og polishløsning som gjenskaper glansen i gulvet. Dette er et meget kostnadsbesparende arbeid i forhold til å måtte rense og legge ny polish.

 

Diamantsliping av stein- og marmorgulv

Som en av få servicebedrifter i Norge rehabiliterer vi stein- og marmorgulv. Gulvene diamantslipes med maskin i flere forskjellige slipeintervaller. Deretter maskinpoleres gulvene til de har fått sitt opprinnelige utseende. Det er ingen polishbehandling til slutt, glansen er slik den var når gulvet var nytt, eller bedre.

 

Rens og oljing av tregulv/parkett

Gulvene maskinrenses, og det legges olje eller hardvoks, alt etter gulvtype og bruk. Gulvene får en helt ny "look" og de blir rene og pene, samtidig som behandlingen verner treverket og ikke lar gulvet tørke ut.